Mail: info@gyrstingevvs.dk

Telefon: 57 84 53 23

Kom til temadag hos Gyrstinge VVS

Onsdag d. 4. Oktober - Klokken 17:00 - 19:00

Kom og oplev vores spændende temadag om Varmepumper og Solceller!

Gyrstinge VVS inviterer dig i samarbejde med Vølund Varmeteknik, Hougaard & Pihl, Energikonsulenterne og Greentec Energy til en inspirerende temadag, hvor du kan blive klogere på de mange fordele, og vigtige overvejelser man skal gøre sig, ved valg af varmepumpe og solceller.

Deltag i temadagen og oplev vores førsteklasses Vølund varmepumper i aktion, bliv klogere på fordele og ulemper ved de forskellige energikilder, og få indblik i mange andre relevante emner såsom solceller, indblæst isolering og meget mere!

Som en ekstra bonus tilbyder vi muligheden for at få udarbejdet en skræddersyet energiberegning, så du kan finde den perfekte Vølund varmepumpe og solcelle-løsning, der passer nøjagtigt til dit gas-, olie- eller træpilleforbrug.

Temadagen finder sted i Gyrstinge VVS' flotte showroom på Bakkegårdsvej 63, 4100 Ringsted.

For at gøre dagen endnu hyggeligere byder vi på lækre sandwich, friskbrygget kaffe og forfriskende sodavand under mødet. Tilmeld dig nu, og tag et skridt nærmere en grønnere og mere bæredygtig fremtid!

Vi kun har plads til 25 i vores showroom, så for at sikre dig en plads på vores eftertragtede temadag, opfordrer vi dig til at tilmelde dig hurtigst muligt.

(Tilmelding er gratis)

Vil du se eksempler på, hvordan en varmepumpe løsning kunne se ud hos dig?

Vi lægger løbende billeder op fra vores varmepumpe installationer på Facebook & LinkedIn.

Tryk på en af nedenstående knapper for at se tidligere installationer.

@ Copyright 2023 | Gyrstinge VVS A/S | TLF 52 51 31 34 | CVR 24 20 99 46 | All rights reserved